mandag 24. mars 2008

Okei, jeg er elendig på dette med blogging. Jeg skal ikke engang love å skjerpe meg, for det har jo ikke hjulpet tidligere.

Siden sist har jeg lært meg å sy på maskin. Ikke det at jeg har blitt noen reser ennå, men det kommer seg litt for hver dag. I dag gav jeg mamma en hjemmesydd sminkepung, og hun var helt overgitt over at jeg hadde klart å sy den (jada, jeg var også overgitt)

Jeg har et mål om å bli flinkere til å ta bilder av ting jeg lager, for å legge dem inn her. Vi er jo som barn på det området. Vi vil så gjerne vise når vi har vært flinke, og får vi litt skryt er livet toppers.

Jeg er også ganske heftig på strikkefroten om dagen. Det har blitt endel par sokker, noen luer , kjøkkenkluter og et par vinkartongvesker de siste ukene. Her skal det også komme bilder etter hvert.

Ellers så er det et skikkelig vintervær her hos meg om dagen. I dag var det klink is på veiene, og da min bror skulle kjøre min sønn og nevø hit kolliderte de. Det var den andre bilen som skled inn i siden å min brors bil, og heldigvis hadde ingen stor fart og ingen personer ble skadet. I sånne tilfeller ser man hva som er viktig og ikke. Bilene så ikke bra ut, men hvem bryr seg vel om det når alle de seks personene som var innvolvert ikke fikk så mye som en skramme. Guttene var riktignok litt oppskaket, og da jeg så til dem i stad var de sovnet i samme seng. Det var nok tryggest for min lille nevø på 5 år å krype godt inntil fetteren på 12.

Nei, skal det bli frokost på ungene i morgen er det vel på tide å finne sengen.